ей го
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подарявам части за 164....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Странно, това изглежда съвсем различно от двуцевката при мене - то при тебе всъщност са си две едноцевкиИначе гърнето го смених скоро, мислех да ползвам двуцевката, ама май изобщо няма да стане (поне на пръв поглед). От кой мотор е това?
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
това е свалено от 2.0 тс мисля колата беше 1990 година,бях там като го сваляха,в при нас как е аз съм с 95 та,ших си калъфче за скоростите вчера бяло и топка от горе че старият пак е изкувственяк,малко шукар да стане ама е кроене и шиене 6 часа на ръка,като не става за братството с 164 отива в продава се и това е.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 09:03.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениенякой има ли седалка от 164 суперка читава моята е тъмно син плюш,здрава е още една пружинка и се спраска ама аз съм 160 кила нормално и леко хлътна надолу послепсках я и се поожули тапицерията нормално та некой има ли шоферската седалка и да не е алчен?
За протокола ще му търся 60лв на целия,че е обемист и взима да пречи.
Поздрави
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
-
Относно седалките от 166 (кожените) - някой тествал ли е дали са по-ниски като позиция ? Питам, защото между плат и кожа на 164 има 2-3-4см. разлика в позицията на седене (кожените са по-високи)... а аз търся по-ниска позиция.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
Comment